Om oss

Vår bakgrunn

Vi er en liten familiebedrift på Sotra, like utenfor Bergen. Selv om vi ganske nylig har startet opp nettbutikken sotrasport.no, har vi planlagt dette svært lenge. Helt siden vi startet bedriften Fjell & Foldnes AS i 2007, har vi jobbet mot dette. Vi har en enorm lidenskap for fiske, friluft og jakt, og vil derfor si at vi har et helt liv med erfaring innen fagfeltet. Vår aller største lidenskap, er fluefiske, og vi elsker utstyret våres. Vi har derfor brukt enormt mye tid og energi, på å finne en samarbeidspartner, som kan produsere vår egen merkevare innen fluefiske utstyr. Vi har endelig funnet en samarbeidspartner, og produktene våre, North Fishing, kunne vi ikke hvert mer stolte over. Det er kvalitet som vi mener representerer noe av den absolutt beste i bransjen!

Vår Filosofi

Fornøyde kunder er det aller viktigste for oss, så vi har svært høyt fokus på kundeservice. Nøl derfor iykke med å kontakte oss på e-post, telefon, eller via chatten nede i høyre hjørnet av skjermen. Så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig!

Om vår Fremtid

Vi har som mål å bli best i Norge på fisk og friluftsutstyr. Vi jobber derfor kontinuerlig for å finne nye produkter av kvalitet som vi kan stå for, til gunstige priser.